'Rock in Roll out'

HENGELO - De negende editie van 'Rock in Roll out' is op zondag 20 mei. Vanaf 12.00 uur zal het centrum van Hengelo in de ban zijn van ronkende Amerikaanse auto's en custom made motoren, onder het genot van live muziek tot in de avond.

De hele dag is er vermaak voor kinderen in de kerktuin en zijn terrassen geopend. Stands met rock and roll kleding en 50's gerelateerde artikelen, verschillende eetgelegenheden en een rock and roll heren- en dames kapper zijn aanwezig. Non stop is er live muziek wat elkaar afwisselt op twee unieke podia. Om 13.00 uur speelt The Surfing Crows op het hillbilly podium tegenover café De Jongens. Afwisselend met de (Amazing) Spunyboys uit Frankrijk, op een oldschool truck podium, bij Jansen&Jansen en de Zwaan. Zij spelen Rockabilly hoe Rockabilly bedoeld is. Gevolgd door de driemans surfband Concoction. Zij zullen om 16.00 uur garage- en psycho-surf ten gehore brengen op het podium aan de Bleekstraat. Daarna zal de Rock and roll formatie Slapback Johnny op het podium aan de Spalstraat afsluiten. Zij spelen Red Hot Rockabilly met een swing.

Keijkamer weer in beweging

KEIJENBORG - Elke donderdag van 10.00 tot 11.30 uur is er voor iedereen in Dorpshuis de Horst een inloopmorgen, De Keijkamer genoemd met koffie, een praatje en mogelijkheid tot het stellen van vragen op allerlei gebied. Donderdag 17 mei zal de Keijkamer weer in beweging komen onder leiding van Willy, die elke keer wat andere oefeningen heeft om het lijf lenig te houden. Tot ziens in de Keijkamer.