Spreekuur rijbewijskeuring in Steenderen

STEENDEREN - Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor op 29 augustus en 3 oktober terecht op het spreekuur in Woon- en Dienstencentrum De Bongerd, De Bongerd 1.

Voor informatie over de kosten en een afspraak kan tijdens kantooruren worden gebeld naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: 088 23 23 300. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.
Veel gemeenten verstrekken geen keuringsformulieren (Gezondheidsverklaring) meer en verwijzen naar het CBR. De Gezondheidsverklaring is echter ook verkrijgbaar bij Regelzorg.

Schikken bovengenoemde data niet dan zijn er andere mogelijkheden in de regio. Zelf een datum plannen kan via de site. Geadviseerd wordt om ten minste vier maanden voor het verlopen van de geldigheid van het rijbewijs een afspraak te maken voor een keuring.


www.regelzorg.nl