Carnavalsvereniging 'De Peardeknuppels' in zomercarnavalssferen. Foto: Wesley Kok Fotografie
Carnavalsvereniging 'De Peardeknuppels' in zomercarnavalssferen. Foto: Wesley Kok Fotografie

Nieuw in Hengelo: Zomercarnaval

HENGELO - Carnavalsvereniging 'De Peardeknuppels' heeft besloten om op zondag 26 augustus vanaf 15.00 uur de eerste Zomereditie van Carnaval te organiseren.

"Het leuke aan carnaval in Knollendarp is, is dat er altijd een hele fijne gemoedelijke sfeer hangt. Het is eigenlijk zonde om dit alleen in februari te ervaren!" aldus Rowan, hofdame van de vereniging.
De line-up is gevarieerd. "Wij denken dat we met deze invulling een breed publiek aanspreken," zegt Rudy, hoofd programmering van het Zomercarnaval. "Er is voor ieder wat wils!" Tijdens het Zomercarnaval zullen K-Liber, Starkoo 2.0 , DJ Kelly Ross, DJ Roy Wolsheumer en het Peardeknuppel DJ team het spectaculaire podium aan de Spalstraat 3 betreden. "'We kleden de boel mooi aan. Het zal een subtropisch paradijs worden met opblaasbadjes, Hawaii slingers en heerlijke cocktails. In de voorbereiding zijn we er allemaal erg druk mee en het is geweldig als dit op zondag 26 augustus beloond wordt met een druk bezocht evenement en veel lachende gezichten", geeft dansmarieke Sophie aan.
Het thema is 'tropisch Hawaii dus vergeet niet zonnebril, ananas blouse, Hawaii slingers en overige zomerse voorwerpen mee te nemen. Hoe meer hoe beter.


www.depeardeknuppels.nl