Snoeihout
Snoeihout Rijvereniging Hummelo

Inzameling Snoeihout jaarlijks Paasvuur Hummelo

HUMMELO- Ook dit jaar kan er weer snoeihout worden gebracht naar het terrein waar Rijvereniging Hummelo het jaarlijkse Paasvuur organiseert. Dit jaar vindt deze jaarlijkse traditie plaats op het terrein op de hoek van de Laarstraat / Broekstraat / Zelhemseweg te Hummelo.

Vanaf 10 maart kan snoeihout naar dit terrein worden gebracht op de zaterdagen voor Pasen van 9.00 tot 16.00 uur. Vanzelfsprekend zijn op die dagen vrijwilligers van Rijvereniging Hummelo aanwezig. Alleen snoeihout en takken met een maximale doorsnede van 10 cm. Geen bedrijfsafvalstoffen, wortels en stobben van bomen en struiken.


Kinder- en Tienerkledingbeurs in Drempt

DREMPT - Op zaterdag 17 maart van 10.00 tot 12.00 uur is er weer een voorjaars- en zomer kinder- en tienerkledingbeurs in Drempt, Dorpshuis te Drempt, kerkstraat 89).

Heb je zelf je kasten vol liggen met leuke, goede voorjaars- of zomerkleding wat niet meer wordt gebruikt? Op de kinderkledingbeurs wordt je kleding gemakkelijk verkocht, zonder dat je zelf op de beurs hoeft te staan. Voor de spelregels en aanmelding, ga naar de website. De niet-verkochte kleding kan men achterlaten, dit wordt opgehaald door stichting C.O.E.H., zij brengen deze spullen naar Roemeniƫ.

Nieuw is dat er naast kleding, spelletjes en boeken ook ander tweedehands speelgoed ingebracht kan worden, mits het natuurlijk compleet en in goede conditie is. Dit alles wordt in een aparte ruimte te koop aangeboden. Met een kwart van de verkoopprijs wordt de stichting Barmuja gesteund, zij financieren diverse projecten in Ethiopiƫ. Van deze stichting is Ineke Luimes ook aanwezig op de beurs. Zij kan meer vertellen over de projecten. Per betalende klant wordt slechts 1 euro in rekening gebracht voor dit goede doel.

Let op: er kan niet gepind worden dus neem contact geld mee. Voor vragen kan men mailen of de website raadplegen.


kinderkledingbeursdrempt@gmail.com

www.kinder-tiener.kledingbeurs-drempt.nl

Snoeihout voor het paasvuur. Foto: PR