Speeddaten bij Gouden Leeuw Groep

ZELHEM - Mensen uitnodigen binnen de muren van een woon- zorgvoorziening/zorghotel en tegelijkertijd zichzelf middels een kort gesprek voorstellen aan de organisatie. Dat is het doel van de speeddates die op 17 maart tijdens de Open Dag van de Zorg bij De Gouden Leeuw Groep kunnen plaatsvinden.

De krapte op de arbeidsmarkt wordt gevoeld in de sector zorg en welzijn en dat geldt ook voor zorgorganisatie De Gouden Leeuw Groep. De Gouden Leeuw Groep bestaat uit twee woon- zorgvoorzieningen/zorghotels in Laag-Keppel en Zelhem en een thuiszorgorganisatie. De arbeidsmarkt is op dit moment ontzettend in beweging. Een Verzorgende of Verpleegkundige kan kiezen waar te gaan werken. Het aanbod is groot en dáárom maakt De Gouden Leeuw Groep het solliciteren laagdrempelig door middel van de zogenoemde 'speeddates' tijdens de Open Dag van De Zorg op zaterdag 17 maart aanstaande.

Sanne Menting, personeelsadviseur: "Traditionele vacatures en sollicitatiegesprekken zijn in deze tijd niet meer voldoende. We willen snel en adequaat inspelen op de vraag en het aanbod. Wat maakt een functie binnen De Gouden Leeuw Groep nu zo aantrekkelijk en wat zijn de mogelijkheden binnen de organisatie. Wie weet ontstaan er binnen no-time mooie matches."

De Gouden Leeuw Groep nodigt geïnteresseerden met een opleiding richting Verzorging, Verpleegkunde of Activiteitenbegeleiding van harte uit, maar ook studenten die nog in opleiding zijn en op zoek zijn naar een vakantiebaan of bijbaan. Schroom niet en deel wensen en ambities.

De speeddates vinden plaats op zaterdag 17 maart tussen 12.30 en 14.00 uur op de locatie Zelhem, Burgemeester Rijpstrastraat 3. Tevens is deze locatie geopend in het kader van de Week van de Zorg Welzijn van 11.00 – 16.00 uur.


Eieren voor Pasen

HUMMELO - Zaterdag 24 maart verkoopt het Hummelo's Gemengd Koor speciaal voor Pasen eieren, per tien stuks betaalt men 2,50 euro. Vanaf 11.00 uur komen de leden bij de inwoners van Hummelo langs om een doosje verse eieren te verkopen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het Hummelo's Gemengd Koor. Niet thuis? Voor bestellen en bezorgen, kan men mailen.


hummelosgemengdkoor@gmail.com