Zelos JO9 3. Foto: PR
Zelos JO9 3. Foto: PR Foto:

Nieuwe sponsor Zelos JO9 3

ZELHEM - Zaterdag 3 maart kwam Jurgen Helmink van 'Labyrinth outdoor & travel' naar de Pluimerskamp om 'zijn' team Zelos JO9 3 het nieuwe tenue voorzien van zijn sponsornaam te overhandigen. Labyrinth outdoor & travel is specialist in actieve vakanties en groepsuitjes. Het team en de vereniging zijn erg blij met de sponsoring en als dank kreeg de sponsor een prachtige bos bloemen.


Geen winstpunten voor Quintus

HENGELO - De teams van Handbalvereniging SV Quintus die speelden op zondag 11 maart, konden de wedstrijden niet winnen.

Quintus Heren Senioren 1 moest vandaag tegen Duiven. De teams gingen eerst gelijk op, maar Quintus gaf de voorsprong uiteindelijk weg met een tussenstand van 16-14 in het voordeel van Duiven. Na de rust liep het verschil steeds verder uit door het sterke spel van Duiven. Ook werden er spelers van Quintus vastgezet waardoor er geen doelpunten meer vielen. Daardoor was de eindstand 34-26 voor Duiven. Twee jongens van het heren B team hebben hun debuut gemaakt bij de Heren 1 en ondanks de pittige wedstrijd hebben ze het goed gedaan.

De jongens C1 speelden als enige thuis; tegen Olympia uit Haaksbergen. De wedstrijd begon meteen vol tempo vanuit beide ploegen. Het ging lang gelijk op, met een stand van 10-12 in het voordeel voor Olympia. Nadat een paar spelers uitvielen met kleine blessures, werd het een zware pot voor de jongens. Vanwege de weinige wissels die overbleven en het hoge tempo dat gespeeld bleef worden, resulteerde dit in een eindstand van 18-40 in het voordeel van Olympia.


Geslaagde sponsortrip VV Zelhem naar SC Heereveen

ZELHEM - Zestig sponsoren bezochten zaterdag 3 maart op uitnodiging van Voetbalvereniging Zelhem de eredivisiewedstrijd tussen SC Heerenveen en Willem 2. Het werd een geslaagde dag. De sponsortrip werd georganiseerd door de Sponsorcommissie van VV Zelhem.

De sponsoren kwamen in de middag bijeen in de kantine van VV Zelhem om daar eerst een bakje koffie met een plaatje cake te nuttigen. Om half vijf startte de bus voor de reis naar Heerenveen. In de bus waren voldoende versnaperingen en drankjes aanwezig die gesponsord weren door Jumbo Hollak, waarvoor dank! Alle sponsoren kregen een uitgebreide rondleiding door het Abe Lenstra Stadion en daarna stond er een buffet te wachten. Na dit buffet vonden we ons plekje op de business tribune in het Abe Lenstra stadion, het mooie stadion van Heerenveen.

De wedstrijd was niet heel enerverend, en werd overtuigend door SC Heerenveen met 2 – 0 gewonnen, en met die uitslag was iedereen uiteindelijk tevreden. Voor een tweetal sponsoren was er een door SC Heerenveen gesigneerde bal beschikbaar voor het goed voorspellen van de wedstrijdpoule.
Na de wedstrijd was er nog tijd voor de bekende nazit met de nodige versnaperingen. Het was een gezellige avond. De bus met de sponsorgasten arriveerde na middernacht weer in Zelhem. Dank aan alle sponsoren voor hun deelname en aanwezigheid. Namens VV Zelhem; tot de volgende keer.


Foto: PR