Met Egerlander en Tsjechische blaasmuziek blaast Smedekinck de lente nieuw leven in
Met Egerlander en Tsjechische blaasmuziek blaast Smedekinck de lente nieuw leven in Foto:

Voorjaarsconcert bij Museum Smedekinck

ZELHEM - Organisatoren, publiek en muzikanten genoten zondagmiddag 11 maart van het voorjaarsconcert, dat de Terborgher Muzikanten onder leiding van Zelhemmer Albert Ketz in de uitverkochte Schure van Museum Smedekinck gaven. De Egerländer muziek en de Tsjechische blaasmuziek klonken prima en het enthousiasme van het publiek was duidelijk. De meeste nummers waren instrumentaal, maar zo nu en dan legden broer en zus Robert Bosveld en Marleen Mullink-Bosveld hun instrumenten terzijde om voor het voetlicht te treden en een vocale bijdrage te leveren. Zowel voor als na de pauze was er een gastoptreden van een muzikant, die twee lepels gebruikte als klepperinstrument. Een prima initiatief dus en zeker voor herhaling vatbaar.


One Woman Band Natasja bij Café De Tol

ZELHEM - Op zondag 25 maart zal One Woman Band en zangeres Natasja bij Café De Tol optreden! Zij is de enige vrouw in Nederland die met haar keyboard, eigen licht- en geluidsinstallatie een avondvullend programma neerzet, geheel naar wens van haar publiek.

Natasja is behalve een voortreffelijk zangeres, een gezellige en hartelijke persoonlijkheid, die altijd nauw verbonden is met haar publiek. Met haar jarenlange ervaring in bands, heeft zij ook projecten gedaan voor diverse studio's, als backing vocal. Natasja heeft nu al geruime tijd de weg ingeslagen als soliste. Met haar One Woman Bandverzorgt ze nu avondvullende programma's.

Beste Anouk look-a-like
Sinds haar deelname aan de TV programma's 'In de huid van', en 'The Winner Takes iT All' , waarin Natasja Anouk vertolkte, mag zij zich (beide programma's gewonnen van 3000 Anouk- imitators) met recht de beste Anouk-sound-a-like van Nederland noemen. Alle reden dus om op zondag 25 maart richting de Wittebrink te trekken. Het programma begint rond 16.00 uur, de entree bedraagt 5 euro. A la carte kan er die dag niet worden gegeten, maar er is voldoende eten te verkrijgen om een goede combinatie te vinden tussen een lekker drankje en een heerlijk hapje!

Kaartverkoop Wein & Bier Fest
Deze middag start ook de kaartverkoop voor het zesde Weissenbrink Wein & Bier Fest, dat op zondag 27 mei plaats zal vinden. Die dag zal er een zeer afwisselend programma worden gepresenteerd in Duits/Oostenrijkse sfeer met een keur aan artiesten. Schlagerzanger Peter Borkes, Legata's Lederhosen Power, dweilorkest De Wiksbössels, de absolute topband op Duitstalig gebied "Wir Sind Spitze!" en entertainer Otto Lagerfett zijn voor die middag al vastgelegd.