Themaviering: Elkaar helpen dragen

DREMPT - Zaterdag 17 maart om 19.00 uur wordt wederom een 'Anders Vieren'- viering gehouden in de H. Willibrordkerk in Achter-Drempt met het thema: 'Elkaar helpen dragen'. Als mens dragen we ook allemaal een kruis met ons mee. En als het goed is helpen we elkaar ook om dat kruis te dragen. Door samen te dragen wordt onze last lichter. In deze viering zullen we op een eigentijdse wijze stil staan bij dit thema. Muzikale ondersteuning wordt verleend door het koor Feeling. Na afloop is er gelegenheid om na te praten.


Bingo bij D'n Draejer

VELSWIJK - Carnavalsvereniging De Doldraejers te Velswijk en Wittebrink houdt op vrijdag 16 maart en vrijdag 13 april om 20.00 weer een bingoavond in het dorpshuis D'n Draejer. Voor 10 euro koopt u een set kaarten waarmee acht ronden gespeeld kan worden, of koop een duo kaart voor 15 euro waarmee u dubbel kans heeft. De prijzen zijn 10, 15 en 25 euro per ronde. Ook is er de mogelijkheid om in de pauzes voor 5 euro mee te spelen met twee keer een extra ronde, waarbij de winnaar 50 euro wint. Inloop vanaf 19.30 uur open. De avond is vrij toegankelijk voor iedereen.


Gewijzigde locatie Seniorenclub 60+

DREMPT - ln diverse folders in de gemeente is aangegeven dat de seniorenmiddag van 24 maart plaatsvindt bij Effe bij Steef in Hummelo. Dit moet echter zijn Dorpshuis in Drempt, aanvang 14.00 uur. Deze middag treedt het veertigkoppige orkest Regionaal Senioren Blaasorkest Graafschap op. Het orkest speelt deze middag een luchtig programma, waarin de concertmarsen en de walsen van Strauss niet zullen ontbreken. Bij elk muziekstuk wordt enig uitleg gegeven, waardoor het luisteren een stuk aantrekkelijker wordt.


Open Spindag in Zelhem

HALLE - De Spingroep Zelhem bestaat uit een groep van ruim dertig hobbyspinners die allerlei soorten vezels verwerken tot een draad en met die draad breien, weven, haken enzovoort. Ze organiseert op zaterdag 17 maart in Dorpshuis de Korenaar, Dorpsstraat 85 in Halle een open spindag van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom, breng je spinnewieltje en wol mee en sluit aan op deze gezellige dag. Deelname kost 5 euro. Informatie en opgave tot 15 maart via telefoon. Wil je niet meedoen, kom dan kijken: de entree is gratis.


0314 - 622 207


Open huis bij woonlocatie van Zozijn

ZELHEM - In de Week van Zorg en Welzijn, op zaterdag 17 maart, kunt u bij de woonlocatie in Zelhem aan de Magnoliaweg 60 een kijkje komen nemen. Van 11.00 tot 16.00 uur is er open huis. Bezoekers worden ontvangen met koffie en thee en kunnen enkele appartementen bezoeken. Het wooncomplex aan de Magnoliaweg bevat 10 appartementen. In het gebouw is een centrale ontmoetingsruimte.


Ontmoeting en Inspiratie

HALLE - Brood ons dagelijks voedsel in dit deel van de wereld. Brood om te breken en te delen, zoals Jezus dat deed op witte donderdag. Het brood waarom wij bidden, dat ons samen verbindt als christenen maar ook weer ten diepste laat verschillen. Samen rond de tafel van de heer. Rond dit alles gaat men samen in gesprek op maandag 19 maart om 20.00 uur in de Kerk in Halle. Leiding: Mia Tankink, pastor van de Maria Laetitia Parochie. Graag een week van te voren opgeven bij de contactpersoon: Herma Garretsen. Er wordt een eigen bijdrage van 4 euro gevraagd voor koffie en onkosten.


0314-631527

herma.garretsen@hetnet.nl


Kledingverkoop bij De ClédingkanTine

HENGELO - Wat is leuker om een overvolle kledingkast op te ruimen en er toch nog iets voor terug te krijgen. Kom een verkoopnummer halen en breng de kleding in bij de ClédingkanTine, een pop up winkel voor een dag. De nummerverkoop is op donderdag 15 maart van 9.00 tot 10.00 en van 18.00 tot 19.00 uur bij Partycentrum Langeler aan de Spalstaat 5 in Hengelo Gld. 24 prijsstickers om de kleding zelf thuis te prijzen kosten 1,50 euro. Op woensdag 28 maart tussen 18.00 en 18.30 kan de kleding worden ingeleverd en op vrijdag 30 maart tussen 11.00 en 12.00 kan het restant kleding en de envelop met verdienste opgehaald worden. De overgebleven kleding gaat naar de Kledingbank in Doetinchem. De Tiener/Damesbeurs is op donderdag 29 maart van 11.00 tot 20.00 uur in De Drievetol aan de Spalstraat 29 in Hengelo Gld.


www.cledingkantine.nl

Facebookpagina De ClédingkanTine