Fietstocht Veldhoek

VELDHOEK – Volksfeestcommissie Veldhoek organiseert zondag 24 juni haar jaarlijkse Fietstocht. Start en finish zijn bij het Verenigingsgebouw achter voormalige basisschool Veldhoek aan de Kapersweg 4 in Ruurlo. Starten kan men tussen 13.00 en 13.30 uur. De tocht is ongeveer dertig kilometer. lang. Na afloop van de fietstocht is er in het Verenigingsgebouw gelegenheid om onder het genot van een hapje en drankje even gezellig na te praten. Iedereen is van harte welkom.


Derde Montmartre markt van het seizoen in Doesburg

DOESBURG - Zondag 24 juni wordt alweer de derde Montmartre markt van dit seizoen georganiseerd in het historische centrum van de Hanzestad Doesburgen wel op de Vischmarkt in de Roggestraat en een gedeelte Veerpoortstraat.

De gevels van de oude panden en de sfeervolle terrassen zorgen voor de perfecte sfeer voor een Montmartre markt. Op deze markten leuke kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. Ook de portretschilder en de Franse musette en Django Reinhard muziek ontbreken niet. W

De Montmartre markt is op zondag 27 mei van 10.00 tot 17.00 uur. De Montmartre markten worden dit jaar verder gehouden op zondag 29 juli en zondag 26 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie, zie de website.


www.stein.nl


Kom zien, proeven, ruiken, horen en voelen op Boerderij Ruimzicht

HALLE - Op zondag 17 juni houdt Boerderij Ruimzicht een open dag en is iedereen tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom.

Beleef Ruimzicht tijdens de rondleidingen die gehouden zullen worden op het erf en in de tuin. Maak in de weide kennis met de familiekudde. Bekijk hun heuvelstal en ruik de bijzondere mest die daar ontstaat. Proef de kaas die door kaasmakerij Aurora gemaakt wordt van de melk. Kom kalfjes knuffelen, een koe met de hand melken en trampoline springen tussen de strobalen.

Er valt van alles te beleven op Ruimzicht dus laat je verrassen en kom op bezoek. Om 13.00 en om, 15.00 uur vinden er rondleidingen bij het vee plaats, en om 13.45 uur en 15.00 uur zijn er twee rondleidingen in de tuin.


Boerderij Ruimzicht

Bielemansdijk 11 Halle

boerderijruimzicht.nl