Paasmarkt Stokkum legt geen windeieren

STOKKUM – De opbrengst van de tweede paasmarkt in het Gildehuis in Stokkum heeft het mooie bedrag van 2600 euro opgebracht. De organisatie hoopte dat het bedrag van vorig jaar gehaald werd, maar overtrof al hun verwachtingen.

Door de verkoop van paasbloemstukken, geschenkartikelen, oliebollen, drankjes, activiteiten voor de kinderen en een loterij werd dit bedrag bijeen gesprokkeld. De Stokkumse gemeenschap zet zich al meer dan veertig jaar in om geld te kunnen doneren aan het goede doel Terre des Hommes.

Het goede doel dat zich inzet tegen kinderuitbuiting. Namens de organisatoren wil ze graag alle vrijwilligers en donateurs heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Zonder de medewerking van deze grote groep en de vele bezoekers was de paasmarkt niet mogelijk geweest.


CoopCompact Klaassen wordt verbouwd

BEEK - CoopCompact Klaassen gaat uitbreiden. De supermarkt aan de St. Jansgildestraat in Beek wordt ruim 50 procent groter.

Om de verbouwing mogelijk te maken heeft de winkel sinds maandag 9 april de deuren gesloten. Op dinsdag 17 april om 19.00 uur is er open huis voor geïnteresseerden.

Op woensdag 18 april om 09.00 uur gaat de winkel weer écht open, en kan iedereen er weer terecht voor de boodschappen.