Multi-mediaproject iWalk wordt gehouden in Didam. Foto: Ronald Falke
Multi-mediaproject iWalk wordt gehouden in Didam. Foto: Ronald Falke

IWalk Didam: multi-mediaproject voor ouderen en jongeren

DIDAM - In mei gaan ouderen van Welcom De Omslag met leerlingen van het Liemerscollege op pad om samen oude foto's van gebouwen in het centrum van Didam nieuw leven in te blazen. Ze doen dit tijdens het multi-mediaproject 'IWalk Didam' onder leiding van fotograaf Robert Stienezen.

De jongeren en ouderen gaan naar de plek waar de foto's gemaakt zijn en proberen de oude foto's zo goed mogelijk in de huidige situatie te fotograferen met de camera van hun telefoon. Ondertussen praten ze over wat er in de tussentijd veranderd is en bedenken ze een tekst voor bij de foto's. Zo wisselen jong en oud samen kennis uit! Het project wordt afgesloten op 31 mei met een kleine expositie in het Albertusgebouw.


Jubileumconcert 't Ni-je Geluud

BRAAMT - Op 26 januari van dit jaar bestond koor 't Ni-je Geluud uit Braamt 25 jaar. Dit wordt gevierd met een jubileumconcert op zondag 27 mei 2018 om 13.30 uur in de kerk van Braamt. De kosten bedragen vijf euro per persoon. De kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen via tnijegeluudbraamt@gmail.com, telefonisch bij Linda Fenneman 0315-327024 of voor het concert bij de ingang van de kerk. Na afloop van het concert is iedereen van harte welkom op de receptie in het Dorpshuis van Braamt.