Het pand waarin de appartementen worden gerealiseerd. Foto: Susan Wiendels
Het pand waarin de appartementen worden gerealiseerd. Foto: Susan Wiendels Foto:

Witte rook voor voormalig pand Rabobank

's-HEERENBERG – Witte rook voor het voormalige gebouw van de Rabobank aan de Stadswal 19. Er komen tien tot veertien luxe appartementen op de eerste en tweede verdieping. Voor de begane grond zoekt Rodax Invest Duo één of meerdere commerciële partijen.

Alleen maar blije gezichten bij de notaris vorige week tijdens de overdracht van het pand. Wendy Verlaan, directeur Rabobank Graafschap, omdat het markante gebouw eindelijk een nieuwe bestemming krijgt. De ruimte staat sinds oktober 2017 leeg. Inwoners van 's-Heerenberg kunnen vanaf die tijd voor hun bancaire zaken bij de Rabobank terecht in het servicepunt in de bibliotheek op dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur. "Het is een toplocatie. Het is goed voor 's-Heerenberg dat er duidelijkheid komt."
Vastgoedmanager René Dekker van Rodax Invest Duo, omdat hij enorme mogelijkheden ziet in de ruimte. "Voor de begane grond van de ruim 500 vierkante meter zoeken we één, twee of misschien drie partijen. Detailhandel, horeca en dienstverlening, het mag allemaal. Het is een prachtig punt, centraal in 's-Heerenberg, wij hebben er alle vertrouwen in dat dat zal lukken." Over de invulling van de appartementen kan hij nog niet alle details prijsgeven. Wel dat het echt om luxe appartementen zal gaan in de hogere huursector van zo'n 100 vierkante meter. "We zijn nu met twee architecten bezig om verdere invulling aan onze plannen te gaan geven." Voorlopig blijft de pinautomaat van de Rabobank overeind.


Informatieavond fusieplannen van

vv Stokkum, VVL en MvR

REGIO - Op woensdag 27 juni houden vv Stokkum, VVL en MvR een gezamenlijke informatieavond voor de leden, ouders van jeugdleden, sponsoren en vrijwilligers van de drie verengingen.

Tijdens deze bijeenkomst zullen de aanwezigen op de hoogte worden gebracht van de stand van zaken met betrekking tot de fusieplannen.Tevens is er gelegenheid om zaken in te brengen en vragen te stellen. Na afloop van het officiële deel is er ruimschoots de tijd voor de aanwezigen van de drie verenigingen om onderling van gedachten te wisselen. De besturen van Stokkum, VVL en MvR rekenenerop dat velen deze gelegenheid aan zullen grijpen om geïnformeerd te worden en mee te praten over de toekomst van het amateurvoetbal, voor de inwoners van Lengel, Stokkum en 's-Heerenberg. De informatieavond vindt plaats op sportpark de Boshoek aan de Montferlandsestraat. De aanvang is om 19.30 uur.