De enthousiaste deelnemers aan de vorige editie. Foto: PR
De enthousiaste deelnemers aan de vorige editie. Foto: PR Foto:

Oost Gelders Jeugdorkest zoekt jonge deelnemers voor Mindfuck

BELTRUM - Op zondag 30 september verzorgt het Oost-Gelders Jeugdorkest (OGJO) een concert in Sporthal De Sonders te Beltrum. Het thema van dit muzikale spektakel vol orkestmuziek en illusies luidt Mindfuck. De organisatie van het OGJO is op zoek naar jonge, gevorderde muzikanten in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar uit de regio Oost-Gelderland die mee willen spelen in het harmonieorkest.

Het Oost Gelders Jeugdorkest is een orkest op projectbasis onder leiding van dirigent Henk-Jan Heijnen. De gelijknamige stichting geeft jonge musici de kans om binnen één weekend intensief repeteren een groots showconcert te verzorgen. Het orkest bestaat één keer per jaar, bij elke OGJO-editie wordt het orkest opnieuw samengesteld. Het repertoire bestaat uit lichte muziek met elke editie speciaal voor het OGJO gearrangeerde werken. Naast het kwalitatief goed samengestelde harmonieorkest wordt vaak samenwerking gezocht met andere kunsten, zoals zang of dans.

Nieuw deze editie is dat de organisatie op zondag 1 juli een open repetitie verzorgt. De open repetitie biedt nieuwe deelnemers de mogelijkheid om kennis te maken met het OGJO. Deelname aan deze repetitie kost een kleine bijdrage, waarna men nog kan beslissen over de deelname aan de rest van het project. Na tien succesvolle edities brengt het OGJO op zondag 30 september Mindfuck. Enthousiaste, gevorderde orkestmuzikanten in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar die deel willen nemen, kunnen zich aanmelden via de website. www.ogjo.nl


De enthousiaste deelnemers aan de vorige editie. Foto: PR