Afbeelding

HV Erix D2 KAMPIOEN!

Zondag 8 april speelden de meiden van de D2 de laatste wedstrijd van het seizoen. Een echte derby tussen HV Erix en Pacelli uit Zieuwent. De wedstrijd begon rustig, aan beide kanten duurde het even voordat er gescoord werd. De meiden speelden goed samen en vanaf alle posities waren ze gevaarlijk. Maar niet alle kansen op doel werden ook benut. Erix ging de rust in met een kleine voorsprong van 4-1.

De tweede helft ging bij Erix het tempo omhoog. Snelle break-outs naar voren leverden mooie doelpunten op. Maar ook leverde het balverlies op, wat even voor frustratie zorgde bij de speelsters. De meiden D2 hebben op 11 maart 2018 al hun kampioenswedstrijd gespeeld en deze spannende wedstrijd gewonnen van Duiven in Groessen. Maar na afgelopen zondag mogen ze zichzelf echt kampioen noemen! Eindstand 13-3. Gefeliciteerd!