Afbeelding
Foto:

Jubileumclubfeest LBC'72

Om het clubfeest van LBC '72 aantrekkelijk te houden is een tijd terug besloten om er een Jubileumfeest van te maken, dus eens in de 5 jaar.

Zondag 3 juni jl. was het zover. Nu zien we alle oplettende lezers al rekenen, inderdaad 46 jaar na oprichting… Doordat we vorig jaar geen goede datum konden vinden, is besloten het feest een jaar op te schuiven.

Door Damiaan werden de meeste LBC'ers persoonlijk of via app benaderd en met succes, een geweldige opkomst!
Op een super locatie in de Schans werden de Lowland games gehouden. Een variatie op de Highland games uit Schotland maar zo hoog zitten we hier in de Achterhoek nu ook weer niet.
Vijf teams streden dapper tegen elkaar. We noemen de namen van de spellen en vragen u om gebruik te maken van uw fantasie om hier een beeld bij te vormen. Het blokkenspel, gotenspel, wandelende A, spijkerslaan, katapult schieten en handboogschieten. Spellen die door de organisatie zelf in elkaar geklust zijn!
Professionals van Switbertus waren uitgenodigd om iedereen te leren hoe je een Robin Hood kunt worden. Mede dankzij het geweldige weer, de prachtige omgeving, de zalige BBQ, het koude drankje en natuurlijk de enthousiaste LBC'ers was het een super geslaagde dag! Nu hoeven we nog maar 4 jaar te wachten op een vervolg….