Vertrekken voor de fietsvierdaagse kan bij de VVV Ruurlo. Foto: PR
Vertrekken voor de fietsvierdaagse kan bij de VVV Ruurlo. Foto: PR

Fietsvierdaagse VVV Ruurlo

RUURLO - De fietscommissie van de VVV Ruurlo heeft voor de fietsvierdaagse mooie afwisselende routes uitgezet. Van 21 tot en met 24 augustus kan er dagelijks gefietst worden vanuit de VVV, Kerkplein 20, vanaf 9.00 uur.

De tochten zijn circa veertig of circa zestig km lang, niet bewegwijzerd. Voor de langste afstand dient men vóór 12.00 uur te vertrekken. Deelname aan de fietsvierdaagse kost 12,50 euro per persoon; een dagkaart kost vier euro per persoon.
Hoeveel van de vier dagen men wil fietsen, bepaalt de deelnemer zelf.

De fietsliefhebber kan kennis maken met een groot gedeelte van de karakteristieke Achterhoek, het coulisselandschap. De routes lopen door bossen en langs beken en houtsingels. Onderweg is er voldoende gelegenheid te rusten, iets te gebruiken of te bezichtigen. Na afloop ontvangt iedereen die alle vier dagen heeft meegefietst, een herinneringsmedaille. Indien men voor 17.00 uur terug is bij de VVV, is er de mogelijkheid onder genot van een glaasje fris even na te praten over de gefietste route.
Oplaadpunten zijn onderweg aanwezig. Alle informatie over de Ruurlose fietsvierdaagse is verkrijgbaar bij het VVV-kantoor, Kerkplein 20, tel. 0573-453926. Geen voorinschrijving mogelijk.