Voetballen voor 35-plussers

MARIËNVELDE - VV Mariënveld ziet in het nieuwe seizoen een lang gekoesterde wens in vervulling gaan met de oprichting van een 35+ team. Een aantal enthousiaste oud-voetballers is er in geslaagd een team bij elkaar te krijgen dat op vrijdag 14 september om 19.30 uur start in de poule met Zelhem, Keijenborg en PAX. Want hoe oud je ook bent, voetballen gaat nooit uit je bloed.

Wat is 35+ voetbal?
Voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen, heeft de KNVB 7x7 35/45+ voetbal opgericht. Bij 7x7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Deze vorm kent een reeks van minimaal vier speelavonden op vrijdagavonden in het voor- en najaar. Een vereniging is tijdens de reeks eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen in de poule.

Interesse om mee te doen?
Voor wie ook zin heeft om zijn voetbalschoenen weer eens van zolder te halen, die kan zich aanmelden bij VV Mariënveld. Telefoon 06-4318 4207
of per mail: info@vvmarienveld.nl.