Badmintonners tijdens hun wedstrijd. Foto: Ton Takken
Badmintonners tijdens hun wedstrijd. Foto: Ton Takken Foto:

Mini-cursus badminton bij LBC '72

LICHTENVOORDE - De Lichtenvoordse badmintonclub LBC '72 biedt een unieke minicursus badminton aan, gegeven door een ervaren en deskundige trainer. In 10 lessen kun je vrijblijvend kennismaken met deze leuke sport. De cursus start bij voldoende deelname op woensdag 3 oktober.

Iedere woensdag van 19.00 tot 20.00 leert een ervaren en deskundige trainer deelnemers de basisslagen en de spelregels en spelen zij de eerste wedstrijden. Bij voldoende deelname start de cursus op 3 oktober en duurt tot en met 12 december. De lessen zijn elke woensdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Hamalandhal. De cursus is vrijblijvend. Deelnemers hoeven dus geen lid te worden van LBC '72.
Voor elke deelnemer is er een gratis badmintonracket. Dit racket mag men houden als je de cursus afmaakt. Men kan zich tot en met 30 september aanmelden op www.probeerbadminton.nu. Op deze website staat ook meer informatie over probeerbadminton. Opgeven van bij LBC '72 kan ook via lbc72@badminton.nl. De kosten zijn 25 euro voor tien lessen, te betalen tijdens de eerste les.
Wie niet op woensdag kan, is welkom op de dinsdagochtend van 9.00 tot 10.30 uur. Er wordt dan geen minicursus gegeven, maar men kan dan wel badminton spelen in een recreantengroep. Er is wel een gediplomeerd trainer aanwezig, die de basislagen en de spelregels leert.
De minicursus is alleen voor senioren, maar jeugd kan ook bij LBC '72 terecht. Op woensdag van 18.30 tot 19.30 uur is er een jeugdgroep. Jongeren worden dan opgevangen door enthousiaste begeleiders.