Zonnebloem Groenlo verkoopt weer loten

GROENLO - Ook in 2018 verkoopt de afdeling Groenlo van de Zonnebloem weer loten. De opbrengst komt ten goede aan het vrijwilligerswerk van de organisatie. En de mensen kunnen er ook nog eens aantrekkelijke prijzen mee winnen.

De Zonnebloem is er voor jong en oud. Lichamelijke beperkingen, ziekte, ouderdom. Al deze dingen kunnen ervoor zorgen dat iemand vaak alleen is en graag een bezoekje ontvangt van een vrijwilligster. Daarnaast is het soms mogelijk om met hulp van een vrijwilligster en/of een aanpassing een bepaalde activiteit te bezoeken. Om dit alles te kunnen organiseren heeft de Zonnebloem geld nodig. Vrijwilligsters van de Zonnebloem Groenlo gaan daarom op woensdag 27 juni weer op pad voor de jaarlijkse huis-aan-huis-verkoop van de Zonnebloemloten. Met het kopen kunnen mensen het vrijwilligerswerk van de Zonnebloem steunen.
Iedereen die een of meerdere loten koopt wint in elk geval veel dankbaarheid van de gasten die weer kunnen genieten van een activiteit. Maar een koper kan ook zomaar de gelukkige winnaar worden van een van de vele andere prijzen.

Niet thuis, geen nood
Wie de lotenverkoper aan de deur misloopt, kan contact opnemen met de Zonnebloem. Dit kan via het contactformulier op de website. Maar men kan ook loten kopen op de Groenlose braderieën van 29 juli en 12 augustus.


www.zonnebloem.nl/groenlo