Saxofoniste Talentenklas Isa Weultjes. Foto: Marije van den Berg
Saxofoniste Talentenklas Isa Weultjes. Foto: Marije van den Berg Foto:

Ensemble- en Talentenklasconcert

ZUTPHEN - Het Ensemble- en Talentenklasconcert op zondag 22 april om 15.00 uur in de Buitensociƫteit Hanzehof belooft een afwisselend akoestisch concert te worden, georganiseerd door de Muzehof in samenwerking met het Muzecollectief.

De jonge solisten van de Talentenklas treden op met solistische- en kamermuziekoptredens. Daarnaast zijn er ensembles en orkesten met allerlei muziekstijlen. Ook de bijzondere WereldMuzeband staat op het podium, met leden uit vele landen. Dit concert is voor alle leeftijden en de toegang is gratis.


Kunstlokalen opent deuren aan Marsweg 118

ZUTPHEN - Kunstlokalen Zutphen, voorheen de Sleutelwerkplaats, gelegen aan de Marsweg 118 zal zaterdag 14 april om 14.00 uur op feestelijke wijze haar deuren openen. De vijf kunstenaars van de voormalige sleutelwerkplaats bundelen hun krachten en openen Kunstlokalen, een verzamelgebouw dat plaats geeft aan creatieve ondernemers met elk een eigen discipline. Om 14.00 uur zal burgemeester Annemieke Vermeulen middels het onthullen van het nieuwe naambord de opening officieel maken. Belangstellenden zijn van harte welkom. Vanaf 15.00 uur worden er verschillende mini workshops en demonstraties gegeven.


www.kunstlokalen.nl