Alle violisten, altviolisten en cellisten zijn welkom om hun muzikale kunsten te komen vertolken. Foto: PR
Alle violisten, altviolisten en cellisten zijn welkom om hun muzikale kunsten te komen vertolken. Foto: PR Foto:

Passage Warnsveld-Dorp

WARNSVELD - Donderdag 19 april komen zusters van het Zendingsdiaconessenhuis in Amerongen bij christelijk-maatschappelijke vrouwenbeweging Warnsveld-Dorp vertellen over hun leven en werk. Tevens is er een verkoop van artikelen die zij meebrengen ten behoeve van hun project in Rwanda. Vrouwen die belangstelling hebben zijn van harte welkom. De avond begint om 19.45 uur in de Eekschuur, Bonendaal 2.


Viooltjesdag in de Overtuin

WARNSVELD - Op zondag 15 april staat de poort van de Overtuin wijd open en is het voor de twaalfde keer Viooltjesdag. Er worden in de tuin viooltjes verkocht in bonte kleuren ten behoeve van de tuin. Daarnaast wordt er ook gemusiceerd.

Alle violisten, altviolisten en cellisten zijn welkom om hun muzikale kunsten te komen vertolken. Jong en oud, beginner of gevorderde. De afgelopen jaren werd in deze ongedwongen sfeer, een uiteenlopend repertoire ten gehore gebracht. Al dan niet begeleidt op de piano of een ander instrument. Bij goed weer kunnen de muzikanten zelfs op verschillende sfeervolle plekjes in de tuin musiceren. Is het weer wat minder, dan kan men terecht in de galerie. En vanaf 13.30 uur spelen viool- en celloleerlingen van de Muzehof uit Zutphen. Voor alle muzikanten is er een 'viooltje' voor hun inzet. Aankomend muziekdocent Marlene Meesters zorgt deze middag voor de muzikale communicatie.