Pinksterfestival in Brummen

BRUMMEN - Cabaretiers, muzikanten, fietstochten, shantykoren, talrijke kraampjes, kunst, dans en theater. De 25ste editie van het festival in hartje Brummen van zaterdag 19 mei tot en met maandag 21 mei heeft het allemaal.

Het begint al vroeg op zondag 20 mei met de kunstmarkt rondom het marktplein van 12.00 tot 17.00 uur. Handgemaakte sieraden, keramiek, leren tassen, hoeden, foto's en schilderijen zijn allemaal te koop. En kinderen mogen gratis met gekleurde klei hun mooiste kunstwerk maken.
Op Eerste Pinksterdag is het tijd voor de TheaterEtappe. Die gaat van start met het meesterwerk van de Venetiaanse componist Antonio Vivaldi, de Vier Jaargetijden. In totaal vier concerten door klassieke muzikanten in de vier verschillende theaterwagens. En dat allemaal onder het genot van koffie en vers gebak van banketbakkerij Jolink. Van 14.00 uur tot 22.00 uur nemen andere artiesten het Marktplein over, waarbij de dj van Mobiel Vinyl de dag afsluit. Bij Café Concordia treden van 14.30 uur tot ongeveer 18.00 ook diverse bands op. Het volledige programma is te vinden op de website.


pinksterfestivalbrummen.nl