Vrouwen van Nu Afdeling Warnsveld

WARNSVELD - Vrouwen van Nu afdeling Warnsveld houdt maandagavond 14 mei haar laatste maandelijkse verenigingsavond van dit seizoen in cultureel centrum 't Nut aan de Breegraven 1. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur.

Kampioensbakker Paul Berntsen komt iets over zijn levensloop als bakker vertellen en over de vele soorten brood. De vrouwen krijgen ook iets te proeven en er zal een quiz zijn. Er bestaat de mogelijkheid om na afloop een tasje met allerlei lekkernijen te kopen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het nieuw seizoen start weer in september 2018.


Vrouwen Warnsveld-Dorp leren over Staphorst

WARNSVELD - Mevrouw Hooikammer uit Staphorst komt donderdag 17 mei bij Christelijk-Maatschappelijke Vrouwenbeweging Passage vertellen over Staphorster gebruiken. Vrouwen die belangstelling hebben, zijn van harte welkom. De avond begint om 19.45 uur in de Eekschuur aan de Bonendaal 2 in Warnsveld.


Lammetjesdag

WARNSVELD - Dierenweide 't Spiker houdt zaterdag 12 mei Lammetjesdag. Tussen 14.00 en 16.00 uur is de weide geopend voor Jong en oud. Er zijn enkele verzorgers aanwezig om vragen te beantwoorden. Er zijn veel jonge dieren geboren, zoals bij de Nubische geiten, dwerggeiten, Landgeitjes en Quessantschapen. De damherten moeten nog bevallen in de maand juni.