Campagneteam 'Rijden Zonder Invloed' bij Verkeersschool Voskamp

WARNSVELD - De campagne 'Rijden Zonder Invloed' heeft als doel om rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen - en de gevolgen daarvan - sterk te verminderen. Op 11 juni komt het campagneteam naar Warnsveld om leerlingen van Verkeersschool Voskamp bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer. Het campagneteam zal een theorieles overnemen van de rijschool en gaat op een interactieve wijze het gesprek aan over alcohol en drugs in het verkeer. Op deze manier willen zij toekomstige bestuurders bewust maken van de gevaren van rijden zonder invloed. Gedurende de les mogen deelnemers ook alcohol- en drugsbrillen opzetten om zelf eens te ondervinden hoe gevaarlijk rijden onder invloed nu echt is.


rijdenzonderinvloed.nl


Taxateur Arie Molendijk in Warnsveld

WARNSVELD - Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude (handingekleurde) atlas in uw bezit te hebben of documentatiemateriaal uit de oorlog, foto's, ansichtkaarten of prenten? Schroom niet langs te komen vrijdag 15 juni van 13.00 tot 16.00 uur in 't Warnshuus voor een taxatie bij de bekende taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam.

Meer dan 1700 taxaties heeft hij inmiddels op zijn naam staan. De taxaties die hij verricht, zijn gebaseerd op de opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op recente veilingen. Jarenlang werkt hij samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en overheidsinstellingen. Regelmatig wordt hij gevraagd kostbare bibliotheken te taxeren voorafgaand aan een veiling. De taxaties vinden alleen plaats op onze taxatiedagen, dus niet via foto's of aan huis. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro per 5 tot circa 10 boeken, waaronder ook series als 1 item bedoeld worden. De kosten van taxatie van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variƫren van 25 tot 50 euro. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg.