Wielersportvereniging ETP rookvrij

ZUTPHEN - Wielersportvereniging ETP Zutphen is vanaf 1 juli 2018 rookvrij. Dit is unaniem op de bijzondere ledenvergadering van 11 juni besloten.

Sporten is gezond, terwijl (mee)roken schadelijk is voor de gezondheid. Roken en sport passen niet bij elkaar. Veel kinderen brengen een groot deel van hun vrije tijd door op de sportvereniging.
Daarom vraagt de ETP aan iedereen die op het sportterrein komt voortaan het terrein rookvrij te houden, door buiten het zicht van kinderen en buiten het terrein te roken, om kinderen het goede voorbeeld te geven. Hiermee wil de ETP kinderen beschermen tegen de verleiding van roken en het schadelijke meeroken.


Wensen voor Nationale Ouderendag

ZUTPHEN - Tot 28 juli kunnen ouderen in Zutphen en Warnsveld nog wensen indienen voor de Nationale Ouderendag op 5 oktober. Er zijn al ruim 30 wensen ingediend en dat mogen er nog veel meer worden. Ook u heeft vast wel een bijzondere, ontroerende, gekke of juist hele gewone wens. Laat het ons vóór 28 juli weten. Op 5 oktober wordt uw wens door een vrijwilliger vervult. Een dag om naar uit te zien.

Een meneer die graag naar musical de Lion King wil, een mevrouw wil naar museum Villa Mondriaan, dierbare herinneringen ophalen op het strand van Callantsoog, eens een keer lekker uit eten, een rondrit in een cabriolet, eindelijk weer eens op bezoek bij een vriendin en een tochtje met de Fluisterboot. Zomaar een greep uit de vele wensen die al zijn ingediend. Schroom niet en dien ook een wens in. Elk jaar zijn er veel vrijwilligers die met liefde en plezier uw wens in vervulling willen laten gaan.

Wens aanmelden
Een wens aanmelden kan via de wenskaart die op diverse plekken in de stad ligt of telefonisch of per mail aan te vragen is. Vul de wenskaart in en doe deze vóór 28 juli op de bus. In augustus wordt contact opgenomen om de wens te bespreken. Daarna gaat de organisatie iemand zoeken die de wens wil vervullen. Deze vrijwillige wensvervullers mogen zich ook aanmelden via het e-mailadres.


0575 - 820 228

zutphen-ouderendag@ouderenfonds.nl