Woon-werkcombinaties ondernemersstraat Holmerskamp

LOCHEM - Ondernemersstraat Holmerskamp in Lochem krijgt op 12 juli om 17.30 uur het officiƫle startsein voor de verkoop en verhuur van 24 woon-werkcombinaties. De ondernemersstraat komt tussen de Berkel en de Hanzeweg, vlakbij de Lochemse binnenstad. Het plan is bedoeld voor kleine ondernemers die wonen en werken willen combineren.

De Holmerskamp is bedoeld voor ondernemers die de zolderkamer of de garage zijn ontgroeid en zzp'ers die toe zijn aan een volgende stap. De combinatie van wonen en werken biedt mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen en tegelijkertijd niets van het gezinsleven te hoeven missen. Wethouders Groot Wesseldijk (Ruimtelijke Ontwikkeling) en De Haan (Economische Zaken) geven samen het startsein in aanwezigheid van betrokkenen.

Initiatief
Het initiatief komt van Stichting Vivamus, DatStaatVastgoed en de gemeente Lochem. Stichting Vivamus biedt de ondernemers van de ondernemersstraat de mogelijkheid tot collectieve bedrijfskortingen en de begeleiding in verdere professionalisering van hun bedrijf.