Nieuwe leden welkom bij
Projectkoor Eefde

EEFDE - Na een inspirerend en intensief seizoen met een nieuwe dirigente, afgesloten met een fraai concert in april, zijn de voorbereidingen voor een mooi, nieuw zangseizoen 2018-2019 bij projectkoor Eefde alweer in volle gang. Wie graag bij een gemotiveerd koor met een klassieke inslag wil zingen, is meer dan welkom.

Dit jaar is gekozen voor liederen van Haydn, Purcell, Gluck, Schumann en Johann Strauss. Van Haydn worden delen uit 'Die Schöpfung' en 'Die Jahreszeiten' gezongen en van Purcell staan vier korte liederen op het programma. Van Gluck worden koordelen gezongen uit 'Orphée et Eurydice' en 'Iphigénie en Aulide'. Verder studeren we nog delen uit 'Zigeunerleben' van Schumann in en delen uit de operettes 'die Fledermaus' en 'der Zigeunerbaron' van Johann Strauss. Kortom een palet van liederen waar, door de variatie aan stijlen en moeilijkheidsgraden, voor iedere zanger plezier en uitdaging in zit. Naast de vaste repetities zal het instuderen van het repertoire ondersteund worden met geluidsbestanden. Van vrijwel alle stukken zal voor iedere stem een geluidsbestand beschikbaar zijn.

Zin om mee te doen? Kom dan begin september langs op de eerste oefenavond. Vanaf 5 september wordt er iedere woensdagavond van 19.45 tot 22.00 uur gerepeteerd in de Ontmoetingskerk te Eefde. Voor meer informatie, neem contact op met Hillie Jansen van 't Laar (06-25130985) of Gerda Kamphuis (06-15620782).


www.projectkooreefde.nl