De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en toneel. Foto: PR
De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en toneel. Foto: PR Foto:

Stichting Vaye Musicaltheater start met lessen in Zutphen

ZUTPHEN - Stichting Vaye Musicaltheater start dit schooljaar met musicallessen in Zutphen. Elène Vaye, artistiek leidster van Stichting Vaye Musicaltheater: "De kinderen leren zichzelf presenteren en motorisch ontwikkelen. Het is zo leuk dat je ze ziet groeien en stralen op het podium." De nieuwe locatie in Zutphen is bij het Cultuurhuis de Proeflokalen.

Kinderen en jongeren tussen de 3 en 17 jaar én volwassenen kunnen op dinsdag 18 september tijdens een gratis proefles kennismaken met wat Vaye Musicaltheater te bieden heeft. De kinderen en jongeren worden ingedeeld in drie leeftijdscategorieën: ukkies (van 3 tot 5 jaar), kids (van 6 tot 9 jaar), jong (van 10 tot 17 jaar) en volwassenen. De lessen worden gegeven door allemaal professionele docenten

"De leerlingen krijgen elke week les in zang, dans en toneel", zegt Elène. "Tijdens de proefles kunnen ze lekker meedoen en ontdekken of de musicallessen iets voor hen is." Vaye Musicaltheater werkt op de diverse locaties elk jaar toe naar een eigen musicalproductie per locatie, die ze opvoeren in het theater. De voorstellingen hebben allemaal een maatschappelijke of filosofische inslag.

De musicallessen zijn wekelijks, met uitzondering van schoolvakanties. De lessen in Zutphen worden gegeven bij de Proeflokalen aan het Vispoortplein, op dinsdagmiddag na schooltijd. Voor de volwassenen is er 's avonds les. Voor de getalenteerde kinderen en jongeren is er een selectieklas.

Voor meer informatie en aanmelden, zie de website.


www.vaye.nl