Oefenen voor de zorgmarathon. Foto: PR
Oefenen voor de zorgmarathon. Foto: PR Foto:

GGNet komt in beweging

WARNSVELD/REGIO - Honderd GGNet collega's maken zich op om mee te doen aan de jaarlijkse zorgmarathon op vrijdag 21 september onder het motto 'Samen de zorg in beweging brengen'. Om er alvast een beetje in te komen organiseert GGNet op dinsdag 11 september een loopclinic onder leiding van twee collega's met veel ervaring. Op die dag krijgen alle aanwezige collega deelnemers een hardloopshirt uitgereikt.

De Zorgmarathon is een jaarlijkse estafetteloop voor medewerkers en bestuurders uit de zorg. Op het Sportcentrum Papendal gaan teams van maximaal tien lopers de uitdaging aan om samen 42 kilometer en 195 meter te lopen. Ieder loopt een ronde van 4,2195 km in twee rondjes van 2,1 kilometer. Het goede doel dat dit jaar gekozen is, is het Fonds Gehandicaptensport. Met de Zorgmarathon lopen maar liefst 10 teams van GGNet mee. Naast al die andere teams van andere organisaties uiteraard.

Op vrijdag 7 september naam GGNet met een team van negen wielrenners deel aan SKIPR Care & Cure Cycle Challange. Een sportief evenement voor medewerkers van zorgorganisaties die als team de kleuren van hun organisatie verdedigen. Van de 33 teams werd het GGNet team vierde, een topprestatie.


Optreden IJsselzangers Walburgiskerk

ZUTPHEN - Het Zutphense Mannenkoor De IJsselzangers geeft op zaterdag 22 september om 14.30 uur een concert in de Walburgiskerk samen met het bevriende en vijftig man sterke Kirchenchor uit Leer, Duitsland. Beide koren zullen uit hun rijke repertoire een groot aantal nummers ten gehore brengen en zeker ook een aantal nummers samen zingen. Het concert in de Walburgiskerk wordt mede mogelijk gemaakt door de Dorpsraad Warnsveld en de Gemeente Zutphen. De toegang is gratis en er zal een vrijwillige bijdrage worden gevraagd.