Obelink tweede paasdag open

WINTERSWIJK - Op tweede paasdag is Obelink geopend en biedt de vrijetijdsmarkt iedereen gelegenheid om zich klaar te maken voor het zomerseizoen. Er zijn gratis campinggidsen verkrijgbaar, iedereen in de vernieuwde showroom terecht voor alles voor het goede buitenleven, van tenten en caravans tot campers en vouwwagens, van sportkleding tot kampeerartikelen en van loungesets tot campingstoeltjes en tuinmeubelen. Op de verschillende barbecues van Weeber worden lekkere hapjes klaar gemaakt; restaurant en speelhoek zijn ook open, van 10.00 tot 17.00 uur.


De Muzikale Ontmoeting

ZELHEM - In het interkerkelijke programma De Muzikale Ontmoeting bij Radio Ideaal is een studiogast uitgenodigd. Voor maandag 22 april, tweede Paasdag is dat Ds. Aleida Blanken van de Protestantse Gemeente Hengelo. Zij zal een overdenking houden. Dit programma wordt iedere maandagavond tussen 19.00 en 20.00 uur uitgezonden via Radio Ideaal. Muzikale verzoekjes kunnen t/m donderdag voor de uitzending aangevraagd worden via 0314-622878.


Inschrijving voor De Bazaar geopend

BREDEVOORT - Op zaterdag 3 en zondag 4 augustus vindt opnieuw De Bazaar plaats, een tweedaagse markt vol retro meubels, kunst, keramiek, textiel, beeldhouwwerk, lampen, sieraden en vinyl. Aanbieders van retro- en vintage-artikelen en creatievelingen met handgemaakte producten kunnen zich aanmelden via koppelkerk.nl/bazaar. Op basis van de aanmeldingen vindt een selectie plaats.