Marjolijn Meijers brengt 'Muziek!'

LINDE – Marjolijn Meijers treedt zondag 19 mei op in Theater Onder de Molen aan de Lindeseweg 29 in Vorden (Buurtschap Linde). Aanvang 15.00 uur.

'Muziek!' is een persoonlijke muzikale reis door het leven van Marjolein Meijers: zang, bas, gitaarbanjo. De reisgenoten zijn haar vaste muzikanten Walter Kuipers: viool, mandoline, bouzouki, doedelzak en Onno Kuipers: accordeon, trekzak, gitaar. Kuipers. Het publiek wordt door Marjolein uitgenodigd mee te gaan op een muzikale wereldreis, die voert langs Rotterdam en gaat via Ierland, Bulgarije en Turkije met een grote zwaai naar Amerika. Het programma staat niet alleen bol van prachtige muziek, maar zit ook vol vrolijke en ontroerende verhalen.

Entree 10 euro.


Meedoen in Bronckhorst

BRONCKHORST - Meedoeninbronckhorst.nl is de site op het gebied van wonen, welzijn en ondersteuning in de gemeente Bronckhorst. Wat kun je vinden op de site? Organisaties, instellingen, verenigingen en particulieren kunnen op de site berichten plaatsen over activiteiten waar zij zich mee bezig houden. Dit kan zijn het organiseren en aanbieden van speciaal vervoer, het organiseren van een aanschuiftafel, maar ook het wonen met zorg. Eigenlijk is alles welkom op het gebied van zorg, wonen, welzijn en ondersteuning. Neem bijvoorbeeld de Zonnebloem. Binnen de gemeente Bronckhorst zijn er verschillende afdelingen actief. Regelmatig delen ze hun activiteiten op meedoeninbronckhorst.nl. Neem eens een kijkje in de agenda of zoek met de zoekfunctie naar datgene dat u nodig heeft. Op zoek naar vrijwilligerswerk? Er zijn een aantal organisaties die op zoek zijn naar enthousiaste vrijwilligers.


meedoeninbronckhorst.nl