Ook het vaste onderdeel bierpullenschuiven ontbrak niet. Foto: PR
Ook het vaste onderdeel bierpullenschuiven ontbrak niet. Foto: PR Foto:

Noabers van de Eendracht vieren
eerste lustrum

VORDEN - Zaterdag 31 augustus vierden de noabers van De Eendracht hun eerste lustrum , dat in alle opzichten wederom zeer is geslaagd.

Afgezien van een buitje tussendoor, werkten de weergoden goed mee voor dit buitengebeuren en was de belangstelling van de buren weer groots te noemen.

Ook enkele oude buren en nieuwe buren bevonden zich op het feestterrein aan De Eendracht dat feestelijk was ingericht door het organisatiecomité, met onder andere een klein zwembadje voor de kleintjes vanwege de warmte die middag.

Traditiegetrouw waren er weer veel spelonderdelen met onder andere een vragenuurtje in elkaar gespijkerd waarop alle noabers zich konden uitleven. Dit onderdeel had een hoog amusementsgehalte en het vaste onderdeel bierpullenschuiven ontbrak dan ook niet. Aansluitend hierop stond de barbecue klaar met allerlei lekkernijen waaraan De Noabers zich te goed konden doen, uiteraard met een natje. De avond werd besloten met een gezellig samenzijn rondom de opgestelde vuurkorven tot in de late uurtjes.

Vervolgens moesten De Noabers zondagmorgen al weer vroeg uit de veren om aan te schuiven aan de reeds in alle vroegte opgestelde ontbijttafels voor het gezamenlijk ontbijt.

Het organisatiecomité kijkt terug op een geslaagd Noaberfeest 2019 kijkt alweer uit naar volgend jaar.