Werk van Sonja Brinkhorst. Eigen foto
Werk van Sonja Brinkhorst. Eigen foto Foto:

Open Monumenten weekend bij Amare

Open Monumenten weekend bij Amare

VORDEN - Boerderij Amare, Komvonderlaan 6 te Vorden, doet mee aan het Open Monumenten weekend van 14 en 15 september. Er zijn dat weekend diverse dingen te doen. Openstelling: zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

In de huiskamer - de voormalige deel - draait een diapresentatie over de verbouwing van de boerderij in 2004 met gelegenheid tot het stellen van vragen. In de galerij op de eerste verdieping exposeren Sonja Brinkhorst en Josée van der Staak recente schilderijen.

Zaterdagmiddag is ook het atelier vóór de boerderij open van 14.00 tot 17.00 uur. Je kunt er vrijblijvend kennismaken met tekentaal door zelf actief aan de slag te gaan met een tekening of schilderij, waarbij vooral plezier voorop staat. Daarnaast geeft Josée uitleg over de vele manieren van werken met tekentaal. Tevens geeft ze uitleg over tekentherapie, voor wie dat is en wanneer je hiervoor kunt kiezen.

Op zondag is Sonja in de galerij op de eerste verdieping aanwezig om een toelichting op haar werk te geven. Josée zal samen met gitarist John Jacobs op zondagmiddag tweemaal een concert geven in de huiskamer. Het eerste concert om 14.00 uur en daarna nog een keer om 15.00 uur. Afwisselend Nederlands- en Engelstalig repertoire. Aanmelden is niet nodig, je bent van harte welkom.