Marcel geeft een Niel Diamond Tribute Show in het Theater onder de Molen. Foto: PR
Marcel geeft een Niel Diamond Tribute Show in het Theater onder de Molen. Foto: PR

Neil Diamond Tribute Show

LINDE - Vrijdagavond 11 oktober komt Neil4real naar Theater Onder de Molen, Lindeseweg 29 in Vorden. Keer terug naar de gloriejaren van Neil Diamond en de sfeer en hype van toen. Aanvang 20.00 uur.

Marcel ofwel Neil4real is al vanaf zijn achttiende jaar geïnspireerd door Neil Diamond. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en/of met een orkestband en wordt bijgestaan door zijn achtergrondzangeressen. Marcel treedt op in de stijl zoals Neil Diamond bekend is, met zijn prachtige overhemden uit de 70's en zijn flinke haardos. Hij neemt ons mee in de emotie van nummers als 'Sweet Caroline', 'September Morn', 'Girl, you'll be a woman soon' en 'Solitary Man'. Hij weet als geen ander met zijn warme stem een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil Diamond waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Marcel en zijn zangeressen ten gehore brengen.

Toegang 10 euro. Het theater heeft een beperkte capaciteit, vooraf reserveren wordt dan ook aanbevolen, via kaarten@theateronderdemolen.nl of bel 0575-556314, bij voorkeur tussen 18.00 en 19.00 uur.


www.neil4real.nl

theateronderdemolen.nl