Vorden 1 wint voor de eerste keer

VORDEN - Vorden 1 heeft haar eerste wedstrijd van dit seizoen gewonnen. Na twee verliesbeurten en een gelijkspel in de beker en twee gelijke spelen en één verloren pot in de competitie, waren er nu eindelijk drie punten voor de geel-zwarten. Tegenstander Varsseveld werd met 1-2 verslagen door twee doelpunten van Daan Horstman. In de eerste helft kwam het team van Manfred Graven al na 2 minuten op 0-1 door een penalty na een handsgeval in de buurt van Gijs van der Veen. In de tweede helft was het wederom Daan Horstman, die na een dieptepass van Koen Oosterhuis alleen op de keeper kwam, die doeltreffend was en de stand op 0-2 bracht. Het werd uiteindelijk een kwartier voor tijd nog 1-2, maar verder liet Vorden het niet komen en zodoende kwam het team op vijf punten na vier wedstrijden. Het staat zodoende op de 7e plaats in 2I en speelt zondag aanstaande thuis tegen Quick 1888 uit Nijmegen.