Oliebollentoernooi tennisvereniging HLTC Het Elderink. Foto: Dick Wullink
Oliebollentoernooi tennisvereniging HLTC Het Elderink. Foto: Dick Wullink

Oliebollentoernooi HLTC

HENGELO – Tennissers kunnen zich inschrijven voor het PLUS Hans Eland Open Oliebollen Dubbeltoernooi van 5 t/m 12 januari 2020 bij tennisverenging HLTC Het Elderink.

Dan wordt voor de zesde keer het gezellige PLUS Hans Eland Open Oliebollen Dubbeltoernooi gehouden voor alle tennisliefhebbers in de regio. Dit evenement kent inmiddels elk jaar ca. 200 deelnemers en staat bekend om de vers gebakken oliebollen. De commissie tenniszaken is volop met de voorbereiding bezig. Natuurlijk hoopt ze weer op veel deelname, zowel van spelers binnen het Elderink als tennissers van omliggende verenigingen.

Men kan inschrijven voor de speelsterkte 5 t/m 8 in de damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel via www.toernooi.nl. Elke deelnemer dient zich persoonlijk op te geven. Het regelement staat vermeld op de toernooipagina. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro per onderdeel per persoon. De inschrijving sluit op 22 december.

Naast het tennissen worden er in die week diverse activiteiten georganiseerd, zoals elke dag gratis vers gebakken oliebollen, racket bespannen op maandag/woensdag door sponsor Houx sport, een bierproeverij op donderdag door hoofdsponsor PLUS Hans Eland, feestavond met live muziek op vrijdag en tot slot de prijsuitreiking en gezellige afsluiting op zondagmiddag 12 januari.


www.hetelderink.nl