Zomerfeestcommissie zoekt vrijwilligers

VORDEN - De zomerfeestcommissie van de Vordense Zomerfeesten is op zoek naar vrijwilligers. Onder andere voor de organisatie van de Zomermarkt, de kinderbraderie en het programma op de zaterdagmiddag.

De Zomerfeestcommissie valt onder de verantwoordelijkheid van de Vordense Ondernemers Vereniging (VOV). "Maar het is al jaren zo dat daar - naast ondernemers - ook inwoners uit het dorp inzitten. Gewoon omdat ze het leuk vinden om te helpen bij de organisatie van de verschillende activiteiten", aldus voorzitter Peter Besselink.
Twee commissieleden hebben aangeven te stoppen en de commissie is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Peter Besselink: "Afgelopen jaar is de Zomerfeestcommissie nauw opgetrokken met de gezamenlijke horeca. We hebben voor komend jaar met de horeca afgesproken dat zij verantwoordelijk zijn voor de kermis en het avondprogramma. De zomerfeestcommissie kan zich dan richten op de aanvullende activiteiten; zoals op vrijdag de Zomermarkt en de kinderbraderie en eventueel op de zaterdag een gezellig middagprogramma." De Vordense Zomerfeesten worden in 2020 gehouden op donderdag 23, vrijdag 24 en zaterdag 25 juli. Wie wil meehelpen bij één of meerdere activiteiten tijdens de Zomerfeesten, neemt contact op met commissielid Stef Kruip, 06-81962912.